مواد و تكنيك در تصويرگري


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



به وب سایت من خوش امدید تنها وبلاگ آموزشي اصول تصويرسازي براي هنرجويان گرافيك و تصويرساز اميدوارم مورد استفاده هنرجويان جوان قرارگرفته باشد. ليلا رخشي قاضياني بابيش از بيست سال سابقه هنري در هنرها تجسمي وفعاليت در زمينه گرافيك ، نقاشي ، عكاسي ، تصويرسازي شركت در جشنواره و برپايي نمايشگاه انفرادي و گروهي دررشت ، اراك ، تهران






نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
122

آمار مطالب

:: کل مطالب : 110
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 4

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 4
:: باردید دیروز : 0
:: بازدید هفته : 4
:: بازدید ماه : 16
:: بازدید سال : 87
:: بازدید کلی : 5805

RSS

Powered By
loxblog.Com

اصول تصويرسازي

مواد و تكنيك در تصويرگري
سه شنبه 24 فروردين 1395 ساعت 12:30 | بازدید : 140 | نوشته ‌شده به دست ليلارخشي قاضياني | ( نظرات )

مواد به امكاناتي گفته مي شود كه در توليد يك اثر هنري به كار گرفته مي شود . تكنيك نيز روشي است كه با استفاده از مواد و ابزار كاردر خلق يك اثر هنري مورد استفاده قرار مي گيرد . هر چند گونه هاي تكنيك (فن ) به كارگرفته شده توسط يك تصويرگر، به مواد اوليه ي به كارگرفته شده در طراحي ورنگ آميزي تصويرها باز مي گردد اما روش به كارگيري آن ها از شناسه هاي مهم يك اثر به شمار مي رود . براي نمونه ، تصويرگران فراواني از آبرنگ براي رنگ آميزي تصويرهايشان استفاده مي كنند اما گونه هاي به كارگيري آن درز ميان تصويرگران علاقه مند به آبرنگ يكسان نيست .شيوه ي طراحي وبه كارگيري عناصر تصويري از يك سو و روش حركت قلم مو به همراه فشردگي رنگدان ها دركاربرد آن ، تفاوتي آشكار در آثار تصويرگران گوناگون دارد . از سوي ديگر زمينه هاي ايجاد شده توسط تصويرگران برروي كاغذ ، چوب ، پارچه و سطوح دست ساز ، هر كدام اثر و بافت متفاوتي برجاي مي گذارد .

مواد و تكنيك هاي به كار گرفته شده توسط تصويرگران ، در درازاي تاريخ تصويرگري ، گوناگوني فراوان و دوره هاي متفاوتي داشته است . در گذشته هاي دور نگارگري در ايران بيشتر از جوهرهاي رنگي براي رنگ آميزي استفاده مي شده و در نخستين دوره هاي چاپ كتاب كودك در ايران ، به صورت كتاب هاي درسي و آموزشي ، ويژگي هاي قلم طراحي و چاپ سنگي در توليد تصويرها به كارگرفته شده است . اين ويژگي ها را مي توان به عنوان مثال در تصويرهاي ميرزا عباس نقاش و در كتاب الفباي مصور تاليف مفتاح الملك در سال 1262 شمسي ديد .

نخستين كتاب هاي مصور چاپ شده توسط ويليام كاكستون با عنوان افسانه هاي ازوپ ( در سال 1484 م.) و كمنيوس با عنوان كتاب تصويري / ربيس پيكتوس ( در سال 1658 م . ) و مجموعه هورن بوك ها در سال هاي پسين سده ي 17 در اروپا با روش چاپ با استفاده از چوپ كنده كاري شده ( چوپ تراش ) صورت مي گرفته و امروزه روش هاي رايانه اي در چاپ تصويرهاي ديجيتال امكانات بي مانندي براي تصويرگران فراهم آورده است . فاصله هاي زماني ميان نخستين كتاب هاي تصويري براي كودكان تا امروز ، سرشار از نوآوري در روش ها و تكنيك هاي خلاقانه اي است كه نام تصويرگران هنرمند را هم تراز نقاشان برجسته ، در جهان كودكان به خاطر مي اورد .



144
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: